Elke maand, 

een nieuw menu


We werken steevast met verse en streekgebonden producten. Elke maand trachten we te werken met seizoensgebonden ingrediënten. Ontdek op deze pagina wat er deze maand op het menu staat en aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u allergisch bent aan bepaalde ingrediënten!

MENU

- januari -

Zoete aardappel, geitenkaas, ansjovis 

-

Ceviche van Zeetong met structuren van bloemkool

-

Sint-Jakobsnootjes, rode biet, Gandaham

-

Ratatouille van wintergroenten met Kwartel

€45

DESSERT

Crème Brûlée van aardpeer

€10

MENU

- februari -

Groene curry panna cotta, gemarineerde zalm 

-

Brandade van roggevleugels, marmelade van venkel

-

Langzaam gegaarde rundswang met prei en crème van knolselder

-

"Tarte tatin" van sjalotjes met hertenhaas en citrusjus

€45

DESSERT

Finger lime mousse met witte chocolade ganache

€10