Elke maand, 

een nieuw menu


We werken steevast met verse en streekgebonden producten. Elke maand trachten we te werken met seizoensgebonden ingrediënten. Ontdek op deze pagina wat er deze maand op het menu staat en aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u allergisch bent aan bepaalde ingrediënten!

MENU

- januari -

Gerookte paling met knolselderij en limoen

-

Scheermessen met komkommer, koolrabi en basilicum

-

Stoofpotje van kalfschenkels met boterraap

-

Gazpacho van framboos, paprika en tomaat

-

Lam met sperziebonen en jus

€52

DESSERT

Mousse van pistache met frambozencoulis

€10

MENU

- februari -

Langoustine met limoen

-

Gemarineerde zalmtartaar op basis van gin-tonic

-

Soepje van mossel

-

Pulled chicken kroket met structuren van butternut en pecorino

-

Sorbet van rood fruit

-

Gelakt buikspek met spitskool en mosterd

€55

DESSERT

Gekarameliseerde peer, chocolade, speculaas en crumble van salted caramel

€10